img

Luchtige stofjes, lekker los, frisse kleurtjes...

We merken dat al onze klanten de jurk erg goed smaken dit voorjaar, we zoeken met veel plezier het perfecte model voor jou uit!

We hebben een mooie keuze van maat 34 tot maat 54, zodat we allemaal kunnen genieten... want dat verdienen we!

Flaneer over het strand in een maxi-jurk, strijk neer op een terras met een bain de soleil jurkje, of dans de hele nacht in een zwierig modelletje!

Reken maar dat in een mooie zomerjurk alle ogen op jou gericht zijn!

Must haves voor de zomer!

We zien onze jurkjes graag volumineus en luchtig deze zomer. vrolijke prints of lichte kleurtjes, het kan allemaal!

Je kan helemaal overboard gaan of net voor sober gaan. Het pofmouwtje blijft ons ook verrassen. Hou je zeker niet in, want dit blijft een trend!

Het pofmouwtje kan voor iedereen en in elk maatje. Let alleen goed op dat je schoudernaad hoog genoeg zit. zo verbreed je je silhouet niet.

Maxi-jurken

Maxi-jurken zijn een echte eye catcher! Draag ze lekker nonchalant, met een slippertje eronder en zwierig los. Maar je kan ze in een handomdraai classy maken door een riempje toe te voegen, een leuk hakje en een bijpassende tas. Hou je niet van te losse jurken? Dan is een leuke riem jouw ultieme accessoire!

We hebben deze ook voor grotere maatjes in ons assortiment, en de elastische riemen zitten zalig!

Zo pas jij je jurk aan voor elke gelegenheid, of het nu een dagje strand of een bruiloft is... Jij gaat stralen!

Bain de soleil kleedjes

Deze kleedjes zijn ideaal bij warm zomerweer... wij hebben onze favorietjes al uitgekozen!

We hebben deze mouwloze jurkjes voor elke maat, geniet van de zon in een heerlijk luchtig exemplaar. Vaak kan je de bandjes ook makkelijk verstellen, zodat je deze mooi kan aanpassen aan jouw noden. En indien nodig, kunnen deze ook door ons snel versteld worden.

"Sun's out, arms out!"

Ik weet het, dat is niet altijd zo makkelijk... Veel dames kampen met onzekerheden over hun armen. Ongeacht leeftijd of maatje...

Maar geloof me: jij mag gezien worden, jij mag jezelf tonen, jij mag genieten van dit lekkere weer!

Een kleine tip: begin thuis al met het dragen van topjes en kleedjes zonder mouwen. Zo is de overgang minder groot. En met  blekere huid vind ik het ook fijn om wat zelfbruiner aan te brengen. Dat geeft een boost!

Die armen mogen gezien worden én mee genieten van het zonnetje!

Wie doet er mee??